
Yaralı Kalbim dizisinde Geet’in hayatta kalma mücadelesi devam ediyor. Yaralı Kalbim 10.Bölüm özeti 12 Şubat Geet bütün gerçekleri açıklayacak mı?
Son bölümde ölümden dönen Geet’in 10. Bölümü yaşayacakları şöyle başlar; Geet bir sokağa girer ve büyük bir kalabalığın onu eve kadar takip etmesi ile başlar. Geet eve ulaştığında ailesi onun hayatta olduğunu görünce büyük bir şok yaşar. Çünkü Brij’in onu kestiği bilinmektedir. Peşinden gelen kalabalık Tüm aile ve komşular şimdi Geet’in anlattıklarına şahit olacaktır. Bütün kalabalıklar arasında fısıldaşmalar başlar. Kızını karşısında gören Rano Get’e mahcup bir şekilde bana anne diyebilecek misin diye soracaktır.
Yaralı Kalbim 10. Bölüm Özeti 12 Şubat Geet Gerçekleri Açıklar!
Geet, Darji’nin Rano’yu bebek konusunda nasıl sıkıştırdığını hatırlıyor ve Brijle savaştığı gibi şimdi de ailesiyle savaşmaya hazır olduğunu dile getirir. Etrafındaki kalabalıktan ve onların gözünde küçük düşmekten korkan Darji Geet’in eve gelerek konuşmasını ister. Fakat Get konuşulanlardan utanıyor musun diye kafa tutar. Darji ısrarla aile meselelerinin evde konuşulması gerektiğini söylese de Geet onu dinlemez. Geet; Darji’ye dönerek torunun olduğunu hatırladın demek diyerek kafa tutar.
Gözünü karartan Geet ailesinin nasıl tepki vereceğini düşünmeden erkek kardeşinin onu öldürmeye çalıştığını ve kimsenin bir şey yapmadığını tüm kalabalığın önünde anlatır. Psikopat ondan eve girmesini isteyerek tehditler savursa da dinlemez. Geet korkusuzca Brije kafa tutacak şekilde girmezsem beni öldürür müsün ya da boğazımı kesip gömer misin diye haykırır. Kalabalık içindeki fısıltılardan Brij’in Geet’i neden öldürmeye çalıştığını sorgulayan sesler gelir. Geet Brij’e cesareti varsa onu bu kalabalığın içinde öldürmesini söyler. Brij haddini aştığını söylerken Geet ailesine döner ve beni kurtarmak için hiç bir şey yapmadınız diyerek onlara da serzenişte bulunur. Yaralı Kalbim 10. Bölüm heyecanla devam ediyor haberimizin devamında.
Ve Geet bütün kalabalığın önünde yaşadığı her şeyi anlatmaya başlar. Ailesinin istediği her şeyi yaptığını, kendisinin defalarca istemediğini söylediği halde 3 gün içinde düğüne razı olduğunu, evlilikten bir gün sonra ise eşinin onu dolandırıp terk ettiğini açıklar. Ve kalabalığa dönerek bütün bunlarda onun bir suçu olup olmadığını sorar. Geet’in evlendiğini öğrenen kalabalık büyük bir şaşkınlık yaşarken Geet şimdi benim ve bebeğimin suçu ne diye haklı haykırışına devam eder. Etrafındaki kalabalık şok üstüne şok yaşar.
Brij ise dayanamaz ve yaptığı her şeyin doğru olduğunu bu tarz insanların yaşamaya hakkı olmadığını daha önce de Çanni’yi bu nedenle öldürdüğünü söyler. Ve Geet’i iterek düşürür. Ayağı kalkan Geet Brij’i itekler. Bu sırada olay yerine polis gelir. Geet’i cinayetten tutuklamak isterler. Çanni’yi öldürmekten suçlandığını söylerler. Brij dirense de polisler onu götürür. Yaralı Kalbim 10. Bölüm özetini detaylı bir şekilde sizlerle paylaştık.
<<Yaralı Kalbim 9. bölüm özeti, neler oldu öğrenmek için tıkla>>